Metalas op Marine Maintenance World Expo 2015 in Antwerpen!

Metalas Cleaning Systems presenteert haar producten op Marine Maintenance World Expo 2015, de leidende internationale vakbeurs voor scheepvaart en off-shore. De beurs wordt gehouden van 29 september tot en met 1 oktober 2015 in het beursgebouw Antwerp Expo (Hal 4) in Antwerpen. Metalas Cleaning Systems zal op haar stand met een werkende machine het automatisch sproeireinigen met watergebaseerde ontvettingsmiddelen demonstreren. Daarnaast zal middels een interactieve presentatie het gehele productenpakket van MCS worden getoond.

Metalas Cleaning Systems ontwerp en bouwt al gedurende 5o jaar reinigings- en ontvettingsmachines. Deze machines worden wereldwijd gebruikt in onderhouds- en reparatiewerkplaatsen, onder andere in de scheepvaart- en off-shore industrie.

Metalas heeft recent haar standaard machines herontworpen en verder verbeterd. Met de volledig roestvast stalen, modern vormgegeven machines uit de MMD-serie worden componenten op een grondige, efficiënte en energiezuinige wijze behandeld. De machines zijn het resultaat van doorlopende innovatie aan het ontwerp. Deze aanpak heeft geresulteerd in een machine waarbij verschillende functies zijn geïntegreerd in één oplossing. Een sprekend voorbeeld hiervan is de slimme combinatie chassis – geïntegreerde lekbak – vorkheftruck-opname. De lekbak behoort hiermee tot de standaarduitrusting van de machine. Een ander resultaat is de lichte constructie door gebruik te maken van het sandwich-principe. Deuren en onderhoudsluiken zijn van een sandwichconstructie met als resultaat dat zij optimaal isoleren, zeer licht zijn en dus erg gemakkelijk te hanteren.

Elke innovatie moet voordeel opleveren, welke ten goede moet komen aan de gebruiker, zijn of haar omgeving en het milieu. Deze benadering heeft geleid tot een moderne machine met strakke lijnen en een ruime standaarduitrusting

Bezoek Metalas Cleaning Systems op stand 1094.