Introductie nieuw machine-concept!

Metalas heeft haar standaard machine her-ontworpen en verder verbeterd. Dit heeft geresulteerd in het model MMD, wat staat voor Metalas Modular Design. Bij het herontwerp heeft de nadruk gelegen op energiebesparing en procesverbetering maar ook op ergonomie en vormgeving.

De volledig roestvast stalen, modern vormgegeven machine is geconstrueerd volgens een modulair concept. Dit betekent dat binnen hetzelfde ontwerp verschillende machineconfiguraties kunnen worden samengesteld. Of het nu een 1-tank uitvoering betreft voor efficiënt ontvetten of een machine met meerdere tanks voor procesreiniging of oppervlaktebehandeling, het is allemaal mogelijk binnen hetzelfde, betrouwbare concept. Het model MMD (type voorlader) is ontworpen voor alle vormen van sproeireinigen, ontvetten en uitgebreide procestoepassingen en kan klant-specifiek worden samengesteld.

De machines zijn het resultaat van doorlopende innovatie aan het ontwerp. Deze aanpak heeft geresulteerd in een machine waarbij verschillende functies zijn geïntegreerd in één oplossing. Een sprekend voorbeeld hiervan is de slimme combinatie chassis – geïntegreerde lekbak – vorkheftruck-opname. De lekbak behoort hiermee tot de standaarduitrusting van de machine. Een ander resultaat is de lichte constructie door gebruik te maken van het sandwich-principe. Deuren en onderhoudsluiken zijn van een sandwichconstructie met als resultaat dat zij optimaal isoleren, zeer licht zijn en dus erg gemakkelijk te hanteren.

Elke innovatie moet voordeel opleveren, welke ten goede moet komen aan de gebruiker, zijn of haar omgeving en het milieu. Deze benadering heeft geleid tot een moderne machine met strakke lijnen en een ruime standaarduitrusting. Een machine voor de toekomst, uw toekomst.