Service, onderhoud en reparatie, binnen onze Total Solution benadering

Het Total Solution concept omvat :

  • Ontwerp en ontwikkeling van reinigingsmachines
  • Productie van standaard en klantspecifieke machines
  • Advies en leveren van Reinigingsmiddelen
  • Internationale Service en Onderhoud
  • Verkoop van vervangingsdelen

In deze benadering speelt service een belangrijke rol. Onze aandacht voor u als klant stopt niet nadat de machine in bedrijf is gesteld. Wij blijven graag met u in contact middels onze afdeling Service, Onderhoud en Reparatie. Het team zorgt voor vakkundig onderhoud aan uw machine, kan u voorzien van advies en zorgt voor snelle levering van onderdelen en reinigingsmiddelen.

De servicemonteurs beschikken over goed uitgeruste servicewagens met daarin de strategische onderdelen van uw machine.

Preventief Onderhoudscontract

Alle Metalas machines zijn ontworpen vanuit de gedachte van kwaliteit, veiligheid, milieu, bedieningsgemak en onderhoudsvriendelijkheid. Hiermee wordt een zo zorgeloos als mogelijke inzet van uw machine bereikt. Om deze zorgeloosheid nog verder te versterken kan een Preventief Onderhoudscontract worden afgesloten, waarbij onze service monteur uw machine periodiek inspecteert en in optimale conditie houdt. Het grote voordeel hierbij voor u is dat onverwachte machine-uitval en hoge kosten worden voorkomen en dat de levensduur van uw machine zal worden verlengd.

Remote Service

Steeds meer machines worden voorzien van de mogelijkheid om ‘op afstand’ service te verlenen, ook wel ‘Remote Service’ genoemd. Via een internetverbinding kan een analyse worden gemaakt om de oorzaak van een eventuele storing zo snel als mogelijk te kunnen verhelpen.

Verkoop van vervangingsdelen

Alle strategische onderdelen van de machines uit ons programma zijn in ons magazijn opgenomen. U kunt deze bestellen via onze ervaren medewerkers. Vandaag bestelt vóór 12.00uur betekent dat de bestelling dezelfde dag nog kan worden verzonden.

Heeft u onderdelen nodig? Neem dan zo snel mogelijk contact op!!